Natuurlijk mooi, fit en gezond

Mijn begeleiding en adviezen die ik geef zijn breed. Alles wat ik adviseer is gebaseerd op effectief bewezen werking en mijn eigen jarenlange ervaring in het gebruik van de geadviseerde producten die de gezondheid en welzijn ondersteunen en die een praktisch bewijs zijn van mijn visie over de betekenis van gezondheid in het algemeen.

Na de intake en screening stel ik vast of het advies en de begeleiding ondersteund kunnen worden met natuurlijke– voedingssupplementen, -superfoods, -wellness producten of- cosmetica.

Deze producten zijn uitsluitend op natuurlijke plantaardige basis geselecteerd, met bewezen werkzaamheid, vrij van chemische en synthetische toevoegingen. De natuurlijke grondstoffen in deze producten zijn in volledige vorm aanwezig zonder hulpstoffen of ontledingen van de natuurlijke stof. Dit vergroot de natuurlijke werking van het product en geeft de minste kans op allergische reacties en bijwerkingen dit in tegenstelling tot producten die uit synthetische stoffen bestaan.

Ik ben overtuigd van dit concept omdat onze totale gezondheid niet alleen bepaald wordt door de inname van voeding. Voedingsstoffen worden merendeels opgenomen in het maagdarmkanaal, en bepalen de basis voor een goede conditie en gezond lichaam.

De huid, haren, nagels en tanden kunnen uitwendig voor een deel ook actieve voedingsstoffen opnemen die aanwezig kunnen zijn in cremes, lotions, oliën, shampoos, en pasta’s. Dit natuurlijk evenwicht maakt ons één met de natuur en de natuurlijke werking van het lichaam op onze totale gezondheid.

Deze combinatie werkt het beste samen voor een gezond lichaam, geest en een mooie uitstraling!